Kurvekisten

Kurvekisten er en flettet håndlavet kiste, som er lavet af pil eller sukkerrør, hvilket gør det muligt at gøre den sidste rejse mere bæredygtig. Pilen høstes hvert år fra egne marker i Somerset i England.

I denne del af produktionen gør man meget ud af at bruge så få maskiner, som overhovedet muligt, med tanke på miljøet. En sivplante kan høstes hvert år i cirka 50 år.

Det kalder vi bæredygtighed!

Historien bag The Somerset Willow Company

Kisterne er, som alt andet fra The Somerset Willow Company, håndlavet af engelske medarbejdere. Den første kiste blev lavet i 1998. Kurvekisten importeres direkte fra fabrikken i England.

Folkene bag kisterne i England er firmaet The Somerset Willow Company. Et familiejet firma, nu 4. generation, der i mere end 70 år har lavet møbler, picknic kurve og kurve til varmluftsballoner. Et firma, der har stolte håndværksmæssige traditioner, og hvor kvalitet og sikkerhed går hånd i hånd.

Dette, sammen med en innovativ stab af medarbejdere, har gjort The Somerset Willow Company til ét af Englands førende firmaer indenfor kurveindustrien. 

Vi er jævnligt i England og besøge The Somerset Willow Company, og har været med og set samtlige led i deres produktion af kurvekister. Vi kender medarbejderne, og har haft flere samtaler med pilefletterne omkring kisterne, for på den måde hele tiden at produktudvikle kisterne.

Dette gør, at vi kan stå inde for hvert et led i produktionen af kisterne, og vi svarer gerne på spørgsmål. Vi kan træffes på telefon: 2644 0241 vedrørende Kurvekisten.


Kurvekisten.dk - bæredygtig begravelse med økologiskee kister af flettet pil o.a.

Kurvekisten
Tlf. 2644 0241.
CVR 38915576

Programmeret og hosted af nordicweb